GOSSIP

Μια ατάκα του ράπερ Snik για τη σύντροφό του έχει προκαλέσει πολλά σχόλια

Είναι γνωστό πως ο Έλληνας ράπερ Snik διατηρεί δεσμό με το μοντέλο και πρώην κριτή του GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μάλιστα, πλέον το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη, οπότε όταν εκπομπή αποκάλυψε πως ο Snik είπε έναν χαρακτηρισμό για τη... "γκόμενά" του, όλοι κατάλαβαν πως μιλούσε για την Ηλιάνα.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα ο γνωστός ράπερ, δέχτηκε στο Instagram, ένα σχόλιο από κάποιον από τους πάνω από 300.000 followers του, ο οποίος του έλεγε πως ο ράπερ μοιάζει να έχει πάρει κιλά.


Ο Snik, προφανώς εκνευρίστηκε και του απάντησε...βρίζοντας μέσω Instagram story λέγοντας: «Πότε είπα ρε μ@@@@ες ότι είμαι μοντέλο εσωρούχων; Έχω λεφτά, τρώω καλά και έχω μ@@@@@α γκόα! Στ’ @@ μου! Εδώ...».


Αυτή η ατάκα του Snik, προκάλεσε πολλά σχόλια και συζητήθηκε χθες και σε πρωνή τηλεοπτική εκπομπή. Ωστόσο, αν δει κανείς τα όσα γράφονται κάτω από το σχετικό βίντεο της εκπομπής, πολλοί σχολιάζουν πως αυτή την ατάκα ο ράπερ την είπε σε στόρι, πριν από πολύ καιρό και πως πιθανά τότε δεν ήταν καν ζευγάρι με την Ηλιάνα!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!