GOSSIP

H Sharon Stone περιγράφει τη στιγμή που τη χτύπησε κεραυνός και σοκάρει

Ετησίως, περίπου 24.000 άτομα σκοτώνονται και άλλα 240.000 τραυματίζονται από χτυπήματα κεραυνών σε όλο τον κόσμο, αλλά κανείς δεν γνώριζε, μέχρι πρόσφατα, πως και η χολιγουντιανή σταρ Sharon Stone έχει χτυπηθεί από κεραυνό.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η 62χρονη ηθοποιός, σε νέα ραδιοφωνική συτνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Βrett Goldstein on the Films To Be Buried".


Σε αυτή τη συνέντευξη, η Sharon, αποκάλυψε, πως την χτύπησε κεραυνός, ενώ βρίσκονταν στη κουζίνα του σπιτιού της και ετοιμάζονταν να γεμίσει το σίδερο με νερό.


«Ήμουν στο σπίτι μου όπου έχουμε το δικό μας πηγάδι. Γέμιζα το σίδερο με νερό και είχα το ένα χέρι μου στη βρύση της κουζίνας και το άλλο στο σίδερο, όταν ένας κεραυνός χτύπησε το πηγάδι και μέσω του νερού με χτύπησε και εμένα. ήταν πολύ έντονο!»


Η ίδια περιγράφει πως το χτύπημα που δέχτηκε ήταν τόσο δυνατό, που την πέταξε στον αέρα, μέχρι την άλλη άκρη της κουζίνας και βρέθηκε αναίσθητη, δίπλα στο ψυγείο.


Όταν συνήλθε, είδε τη μητέρα της να στέκεται δίπλα της και η ίδια η Sharon περιγράφει πως μετά το συμβάν ένιωσε περίεργα και δεν μπορεί να το περιγράψει, αλλά ένιωθε πολύ... φωτεινά, ενώ εξηγεί πως η μητέρα της την πήγε αμέσως σε γιατρό στο νοσοκομείο, όπου μετά από ηλεκτροκαρδιογράφημα (EKG) που της έκαναν, οι γιατροί εντόπισαν υπερβολικά μεγάλο ηλεκτρισμό στο σώμα της.


Τέλος είπε πως την παρακολουθούσαν οι γιατροί για περίπου 10 μέρες μετά το συμβάν, το οποίο όμως δεν αποκάλυψε πότε ακριβώς έγινε.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!