GOSSIP

Η Jennifer Aniston έκανε δωρεά - μαμούθ μετά το θάνατο του George Floyd

Πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ, έχουν ενισχύσει με το δικό τους τρόπο τη δράση του κινήματος #BlackLivesMatter, μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Goere Floyd, αλλά μια από τις πιο γενναιόδωρες  προσφορές σε χρηματικά ποσά, την έκανε η Jennifer Aniston.

Η 51χρονη σταρ συγκεκριμένα, χάρισε περίπου 1 εκατ. δολάρια σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις που ασχολούνται με την απόδοση δικαιοσύνης σε ρατσιστικά περιστατικά, όπως επιβεβαίωσε μία πηγή στο People.

Ανάμεσα στους παραλήπτες συγκαταλέγεται και η πιο γνωστή από αυτές στις Η.Π.Α, ονόματι Color of Change, την οποία μάλιστα έχει προσθέσει στο προφίλ της στο Instagram ως απευθείας σύνδεσμο. Παράλληλα, την περασμένη εβδομάδα παρακίνησε τους φανς της να υπογράψουν ένα αίτημα σχετικά με τις συλλήψεις των τεσσάρων αστυνομικών που εμπλέκονται στη δολοφονία του George Floyd και που για την ώρα παραμένουν ελεύθεροι.

«Αυτή η εβδομάδα υπήρξε θλιβερή για τόσους πολλούς λόγους. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο ρατσισμός και η ωμότητα σε αυτή τη χώρα συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό – και ποτέ δεν ήταν εντάξει κάτι τέτοιο. Ως σύμμαχοι που θέλουν ισότητα και ειρήνη, είναι δική μας ευθύνη να κάνουμε θόρυβο, να απαιτήσουμε δικαιοσύνη, να επιμορφωθούμε σε σχέση με αυτά τα θέματα και περισσότερο από όλα, να μοιράσουμε αγάπη. Πόσο περισσότερο χρόνο είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να περάσει χωρίς αλλαγή; Πόσο περισσότερο χρόνο;», γράφει σε σχετική της ανάρτηση στο Instagram. όπου και η ίδια ανέβασε ένα μαύρο τετράγωνο και "σίγησε" για μέρες στο πλαίσιο του #BlackLivesMatter

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on May 30, 2020 at 2:11pm PDT

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!