GOSSIP

Γνωστή παρουσιάστρια πέταξε μεγάλη σπόντα για την Ιωάννα Μαλέσκου

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Ιωάννα Μαλέσκου, η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια, που για χρόνια έκανε καριέρα σε τοπικό κανάλι της Κρήτης, πλέον ετοιμάζεται να μεταβεί στην Αθήνα, αφού προστέθηκε στο δυναμικό μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας.

Συγκεκριμένα, η πρώην παρουσιάστρια του Κρήτη TV πλέον θα εμφανίζεται τους επόμενους μήνες, στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ και αυτή η μεταγραφή έχει ήδη προκαλέσει πολλά σχόλια.


Μεταξύ αυτών που έσπευσαν να σχολιάσουν την είδηση, ήταν και η γνωστή παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, η οποία μέσω της εκπομπής της, πέταξε μια... μεγάλη σπόντα για την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Πριν πάμε σε διαφημίσεις, να σας πούμε πως έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για την Ιωάννα Μαλέσκου, που κατά πάσα πιθανότητα πάει στον ΣΚΑΙ για καθημερινή εκπομπή. Και εγώ και ο Παναγιώτης (Χατζηδάκης) έχουμε πληροφορίες.

Με πολλή χαρά θα την υποδεχτεί ο ΣΚΑΙ, αλλά ένα κρητικό πουλάκι πολύ γνωστό μας είπε πως με πολλή χαρά την αποχαιρετάει και το κρητικό κανάλι από το οποίο φεύγει. Μας στέλνουν μηνύματα. “Πάρτε την από τα πόδια μας” λένε οι συνάδελφοί της. Οι συνάδελφοί της λένε “στο καλό, στην Παναγία και εις άλλα με υγεία. Δεν τη θέλουμε στα πόδια μας”. Λένε οι συνάδελφοί της» ακούστηκε να λέει η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!