GOSSIP

H Σπυροπούλου είπε τι την έκανε να μεγαλώσει πριν την ώρα της

Στη Μύκονο βρέθηκε αυτό το τριήμερο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ανέβασε πολλές πόζες της με μαγιό, αλλά και από τη Μικρή Βενετία στη Χώρα της Μυκόνου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, που πλέον έχει επιστρέψει στην tv συμμετέχοντας σε γνωστό show, βρήκε το χρόνο να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και μοιράστηκε στιγμιότυπα από το μίνι ταξίδι της με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on Jun 8, 2020 at 11:36am PDT


Παράλληλα, αυτές τις μέρες, δημοσιεύτηκε και μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στον Αλέξη Μίχα, στο TV Έθνος.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις σχέσεις της με την Acun Medya και τον Acun Ilicali μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ και αποκάλυψε: “Η σχέση μου με την παραγωγή είναι άριστη. Πρόσφατα, μάλιστα, μιλήσαμε για ένα λογιστικό θέμα. Εχουμε διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις, τόσο οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ όσο και της Acun Medya μου ευχήθηκαν στη γιορτή μου. Δεν σημαίνει πως όταν αλλάζεις κανάλι διακόπτονται οι σχέσεις”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on Jun 8, 2020 at 4:44am PDT

Ο δημοσιογράφος ρώτησε την παρουσιάστρια αν θεωρεί πως δέχθηκε bullying αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση κι εκείνη εξομολογήθηκε: “Είναι πολύ νωρίς για να σ’ το απαντήσω αυτό. Είμαστε στα 8 χρόνια, κάτσε να περάσει μια δεκαετία ακόμη. Καλή καρδιά και στο τέλος της ημέρας θα σου πω πως έμαθα πολλά μέσα από αυτά. Μεγάλωσα πριν από την ώρα μου, ωρίμασα”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!