GOSSIP

Φήμες λένε πως ο Κώστας Καραφώτης χωρίζει με πρώην παίκτρια του Survivor

0 41χρονος τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό talent show και εδώ και μήνες διατηρεί δεσμό με μια πρώην παίκτρια του τηλεοπτικού ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Αλλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για "σύννεφα" στη σχέση του.

Συγκεκριμένα, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, έγινε γνωστό πως διατηρεί δεσμό με τη γυμνάστρια Εύη Σαλταφερίδου, αλλά και οι δυο φρόντιζαν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μη μιλούν για τη σχέση τους.


Ωστόσο, τώρα δημοσίευμα αναφέρει πως αυτή η σχέση έχει κλονιστεί.


 Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, η απόσταση μεταξύ τους συνεχώς μεγαλώνει, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτό φαίνεται να έπαιξε και η περίοδος της καραντίνας την οποία το ζευγάρι βίωσε χωριστά αφού η γυμνάστρια λίγο πριν την απαγόρευση των μετακινήσεων είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να δει τους γονείς της και τελικά αναγκάστηκε να μείνει εκεί. 


Το δημοσίευμα που κάνει λόγο για ερωτικούς μπελάδες του τραγουδιστή, που τον είδαμε να δοκιμάζει τις δυνάμεις του και ως ηθοποιός, ήρθε λίγο μετά τη συνέντευξη του Καραφώτη σε περιοδικό, στην οποία αποκάλυψε πως  είχε τραγουδήσει τον Αύγουστο του 2013, στο Σκορπιό, για τον Ρώσο επιχειρηματία Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

«Είχε γίνει μεγάλο θέμα τότε, με σταματούσαν οι κάμερες να τους μιλήσω γι’ αυτή τη συνεργασία, αλλά είχα υπογράψει συμφωνητικό εμπιστευτικότητας», ανέφερε.

Όσο για το πως τον βρήκε ο Ρώσος μεγιστάνας, ο γνωστός τραγουδιστής είπε πως  αυτό έγινε μέσω της εταιρείας ενός yacht που νοίκιαζε.

«Είδες καμιά φορά; Τραγούδησα μια ώρα για τον ίδιο και άλλα τρία άτομα, όλοι fans της Ελλάδας. Ήταν ξεχωριστή εμπειρία», τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!