GOSSIP

O David Beckham θα κάνει δική του εκπομπή μαγειρικής στην tv;

Ο πρώην άσος των γηπέδων ποδοσφαίρου, επιχειρηματικά, εδώ και χρόνια, δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς: από το λανσάρισμα δικής του εταιρείας καλλυντικών μέχρι συνεργασίες με fashion brands και τώρα λέγεται πως σκοπεύει να ξεκινήσει δική του τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στο Βρετανικό Τύπο, λένε πως ο 45χρονος σταρ, μετά από σχετική προτροπή του καλού φίλου και διάσημου σεφ, με μεγάλη τηλεοπτική καριέρα Gordon Ramsey, βρίσκεται σε συζητήσεις με το BBC και το Netflix για να κάνει τη δική του εκπομπή μαγειρικής.

Σύμφωνα με τη Sun, o Beckham σκέφτεται να κάνει κάτι που θα βασίζεται στη διάδραση, με δική του παραγωγή και πιο συγκεκριμένα από τη δικής του ιδιοκτησίας εταιρεία μίντια, Studio 99.

Πληροφορίες από το κοντινό του περιβάλλον που επικαλείται η εφημερίδα, θέλουν τον David Beckham να έχει επικοινωνήσει με τον Ramsay: «Έχει δει πόσο καλά τα έχει πάει ο Gordon με τις δικές του εκπομπές μαγειρικής και την εταιρεία παραγωγής του Studio Ramsay και ο Gordon του έχει δώσει μερικές σπουδαίες συμβουλές».

Η ίδια πηγή, μάλιστα, ισχυρίζεται πως η επιτυχία του Last Dance του Michael Jordan στο Netflix έχει κινητοποιήσει διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα αλλά και υπηρεσίες streaming να πλησιάσουν επιτυχημένους επαγγελματίες του αθλητισμού και μέσα σε αυτούς, προφανώς, είναι και ο David Beckham.

Ωστόσο επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί η είδηση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!