GOSSIP

Η Ελένη Ράντου ομολογεί πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση

H 54χρονη ηθοποιός σε μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη, παραδέχτηκε πως και η ίδια έχει πέσει πολλές φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη δουλειά της και μίλησε και για το πόσο η μαμά της... λάτρευε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και ήταν φαν του.

Η δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε ως καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και αρχικά σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν για το σποτάκι της καραντίνας με τον Σπύρο Παπαδόπουλο λέγοντας:

“Είπα ότι παίχτηκε τόσες πολλές φορές που σαν δέκτης του μηνύματος μου φάνηκε υπερβολικό, άρχισε να με κουράζει”.
“Ο βομβαρδισμός των καναλιών με τον διδακτισμό που γινόταν μου φάνηκε σαν να υποτιμούσε τη νοημοσύνη μου, σαν να με εκβίαζε ψυχολογικά και σαν να προσπαθούσε να μου δημιουργήσει φόβο”.

“Κουράστηκα με τον τρόπο που πάλευαν να με φοβίσουν”, πρόσθεσε.
Όπως έχει εξομολογηθεί και στο παρελθόν αποφεύγει εντελώς να παρακολουθεί επαναλήψεις σειρών που έχει συμμετέχει θεωρώντας ότι έχει εκτεθεί σε μεγάλο βαθμό μέσα από τη συνεχή προβολή της.
Επειδή έχω εκτεθεί πάρα πολύ με τις επαναλήψεις ειδικά μια σειράς που παίζεται 20 χρόνια κάθε μέρα έπαθα ένα σοκ μια απώθηση. Όταν πέφτω πάνω αλλάζω κανάλι”.

Τι απάντησε για το αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά της;

“Βέβαια έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μου. Μπορεί να ήταν σκηνοθέτης, να έκανες ένα ραντεβού και να κλειδώσει μια πόρτα. Έχω δώσει χαστούκια. Είχα μηχανευτεί διάφορους  τρόπους να ξεγλιστρήσω. Έκραζα…”.
Αμέσως μετά μίλησε για την αγάπη της στη ροκ μουσική, την πρώτη επαφή με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το πόσο τον συμπαθούσε η μητέρα της.
“Η πιο φαν ήταν η μαμά μου. Τον άκουγε περισσότερο από εμένα. Κολακευόταν πάρα πολύ όταν χτύπαγε το τηλέφωνο και ήταν ο Βασίλης”.

“Επειδή στην αρχή ήρθε στη ζωή μου σε μια στιγμή που εγώ έχανα τον πατέρα μου κια ήμουν τελείως αλλού και δεν έδειχνα κανένα ενδιαφέρον στα τηλέφωνά του η μητέρα μου μού έλεγε “πάρτον πίσω'”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!