GOSSIP

H drive in συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου έγινε θέμα σε όλο τον κόσμο

Πριν από λίγες μέρες η Νατάσα Θεοδωρίδου, γνώρισε για μια ακόμη φορά την αποθέωση, στην πρώτη drive in συναυλία που πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάσα, στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ, που ξεκινά ο Δήμος της περιοχής λόγω της πανδημίας.

Στη συναυλία η είσοδος ήταν ελεύθερη, αλλά οι θεατές έπρεπε να δηλώσουν συμμετοχή και να προσέλθουν στο χώρο με τα αυτοκίνητά τους, στα οποία και έπρεπε να παραμείνουν κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ οι διοργανωτές τους προέτρεψαν αντί για εισιτήριο, να προσφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί για να βοηθήσει στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού και των προβλημάτων που έχει προκαλέσει.


Η συναυλία, σημείωσε τεράστια επιτυχία και έγινε είδηση σε όλο τον κόσμο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou) on Jun 2, 2020 at 2:26pm PDT

New York Times, Reuters, India Today, MSN, Times of India και άλλα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία απο Τουρκία , Ιταλία, Νιγηρία και Κίνα ασχολήθηκαν με τη συναυλία, γράφοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι αιτήσεις για τη συναυλία ξεπέρασαν τις 7 χιλιάδες.

Μάλιστα, αναφέρθηκαν και σε μία δήλωση της τραγουδίστριας την οποία έκανε επί σκηνής. «Αυτό είναι ένα παράδειγμα ότι τίποτα δεν σταματάει, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα αν έχουμε υπομονή και θετικές σκέψεις».

Η Νατάσα παίζει παντού και η ίδια ανέβασε στο Instagram ένα δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters και έγραψε: «Ελλάδα..πολιτισμός..δημοκρατία..φιλοσοφία..Ολυμπιακοί αγώνες.. μουσική ..θέατρο..αρχιτεκτονική.. Σύσταση δικαστηρίων.. Μαθηματικά..ιατρική..εμείς πάντα μπροστά...σας ευχαριστώ όλους έναν προς έναν μέσα από την καρδιά μου»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou) on Jun 4, 2020 at 8:06am PDT

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!