GOSSIP

H Angelina Jolie έγινε 45 ετών και το γιόρτασε με μια δωρεά [εικόνες]

Γενέθλια είχε χθες η χολιγουντιανή σταρ, η οποία έκλεισε τα 45 της έτη. Η διάσημη ηθοποιός πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της στο Λος Άντζελες, χωρίς φυσικά τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt, αλλά παρέα με τα έξι παιδιά της. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα, με αφορμή τα γενέθλιά της προχώρησε σε μία φιλανθρωπική δωρεά.

H Angelina Jolie πρόσφερε στον οργανισμό, NAACP Legal Defense Fund που υπερασπίζεται την κοινωνική δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα, το ποσό των 200 χιλιάδων δολαρίων.

«Τα δικαιώματα δεν ανήκουν σε καμία ομάδα για να τα δώσει σε μία άλλη. Οι διακρίσεις και η ατιμωρησία δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, να εξηγηθούν ή να δικαιολογηθούν. Ελπίζω να μπορούμε να συναντηθούμε ως Αμερικανοί για να αντιμετωπίσουμε τα βαθιά διαρθρωτικά λάθη στην κοινωνία μας» ανέφερε η Jolie σε ανακοίνωσή της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το People.com, η διάσημη ηθοποιός (η οποία περνάει την καραντίνα με τα παιδιά της στο Λος Άντζελες) είναι σοκαρισμένη με τη δολοφονία του George Floyd από τον αστυνομικό. Και αυτές τις ημέρες έχει ατελείωτες συζητήσεις μαζί τους για θέματα κοινωνικών διακρίσεων, ρατσισμού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 

Hίδια δημοσίευσε στο επίσημο προφίλ της στο Instagram και δυο φωτογραφίες από την όμορφη τούρτα "Meleficent" που της ετοίμασαν οι φίλοι και συνεργάτεςτης,

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on Jun 3, 2020 at 11:28pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!