GOSSIP

Χωρίζουν οι Kim Kardashian και Kanye West μετά από 6 χρόνια γάμου;

Ο διάσημος ράπερ και fashion designer Kanye West, είναι ο τρίτος κατά σειρά, σύζυγος της διαβόητης Kim Kardashian, αλλά τώρα φουντώνουν οι φήμες πως το ζευγάρι πιθανά θα πάρει διαζύγιο.

Η Kim και ο Kanye παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά, εκ των οποίων τα δυο μικρότερα έχουν γεννηθεί από παρένθετη μητέρα.
Από την πρώτη στιγμή που το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τη σχέση και το γάμο του, υπήρξαν κατά καιρούς δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό, αλλά αυτά πάντα διαψεύδονταν, ακόμα και όταν ο γάμος των Kim & Kanye πέρασε μια βαθιά κρίση, όταν ο Kanye νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική.


Ωστόσο, τώρα ένα νέο δημοσίευμα, αναφέρει πως ο γάμος αυτός δεν είναι διόλου απίθανο να διαλυθεί.


Συγκεκριμένα, η βρετανική Mirror, αναφέρει πως αυτό το διάστημα, οι Kim & Kanye τσακώνονται ακατάπαυστα με μόνιμη πηγή έντασης τελευταία τα παιδιά τους: την 6χρονη North, τον 4χρονο Saint, την 2 ετών Chicago και τον μόλις ενός έτους Psalm, καθώς η Kim αισθάνεται πως ο Kanye δεν τη βοήθησε καθόλου με τα παιδιά την περίοδο της καραντίνας.


Επιπλέον, το γεγονός ότι με τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης σε ισχύ η Kim δεν μπορούσε να προσλάβει κάποιον, έριξε αποκλειστικά το βάρος της φροντίδας των μικρών στους ώμους της κάνοντάς την έξω φρενών με την απαθή συμπεριφορά του συζύγου της. «Προσπαθεί να είναι υποδειγματική μητέρα και παράλληλα να επικεντρωθεί στις σπουδές της στη Νομική και να ανταπεξέρχεται στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, κι αυτό είναι δύσκολο χωρίς τη βοήθεια του Kanye», περιγράφουν οι πηγές της εφημερίδας. 


Η αλήθεια είναι πως η Kim εδώ και εβδομάδες, δεν έχει κάνει καμιά ανάρτηση με το σύζυγό της, ενώ την περίοδο της καραντίνας, συχνά τη βλέπαμε να κάνει αναρτήσεις με τα παιδιά της.

 

Ωστόσο, πριν από μια εβδομάδα, με αφορμή την επέτειο του ζευγαριού, η Kim ανέβασε στο Instagram, δυο φωτογραφίες στις οποίες αγκάλιαζε και φιλούσε το σύζυγό της.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!