GOSSIP

H Κορομηλά απέφυγε... με το γάντι να σχολιάσει την αποχώρηση της Μενεγάκη

Το τελευταίο διάστημα, πολλά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, έσπευσαν να σχολιάσουν την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από την τηλεόραση, όμως η Ρούλα Κορομηλά, μάλλον δεν θέλει να πει απολύτως τίποτα για αυτό το θέμα.

Και χθες είχαμε μια ακόμη βαρύγδουπη ανακοίνωση, αφού η δημοφιλής ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου, ανακοίνωσε πως σταματά το τραγούδι, καθώς νιώθει πως η φωνή της δεν είναι πια στο επίπεδο που ήταν κάποτε.


Πολλοί μίλησαν για "τέλος εποχής" μετά τις δηλώσεις της Αλεξίου, και την ανακοίνωση της Μενεγάκη, αφού μιλάμε για δυο γυναίκες που πρωταγωνιστούσαν στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες.


Ωστόσο, μολονότι η Ρούλα έσπευσε να σχολιάσει την ανακοίνωση της Χαρούλα Αλεξίου, δεν έκανε το ίδιο και για τη Μενεγάκη αν και δέχτηκε... πιέσεις, να το κάνει, από μια άλλη γνωστή παρουσιάστρια και φίλη της, τη Ναταλία Γερμανού.


Χθες λοιπόν, η Ρούλα, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της Χαρούλας και έγραψε: «Κορυφαία! «Όλα τη θυμίζουν, απλά και αγαπημένα...» Σπουδαία φωνή και καριέρα. Υπέροχος άνθρωπος! Αγαπημένη μου!  Respect!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on Jun 4, 2020 at 1:24pm PDT


Παράλληλα η Ναταλία Γερμανού, μέσω twitter ζήτησε τη γνώμη της Ρούλας Κορομηλά για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση και της Χαρούλας Αλεξίου από το τραγούδι, αλλά όπως θα δείτε η Ρούλα απέφυγε να κάνει κάθε σχόλιο για την άλλοτε τηλεοπτική της... αντίπαλο Ελένη Μενεγάκη, αποφεύγοντας με το γάντι να απαντήσει και λέγοντας πως βλέπει μια πολύ ωραία σειρά στην τηλεόραση!

 



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!