GOSSIP

H Meghan Markle με ένα νέο βίντεο μιλά για το θάνατο του Floyd

Η Δούκισσα του Σάσεξ, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για το ρατσισμό μετά το θάνατο του Αφροαμερικανού George Floyd.

Συγκεκριμένα, ενώ πολλοί απορούσαν πως η Meghan Markle, που έχει και η ίδια Αφροαμερικανική καταγωγή από την πλευρά της μητέρας της, δεν είχε μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα, για τον Floyd, ο θάνατος του οποίου έχει προκαλέσει κοινωνική έκρηξη στις ΗΠΑ, τώρα η Δούκισσα έσπασε τη σιωπή της, μιλώντας, μέσω βίντεο, με μαθητές του λυκείου από το οποίο και η ίδια αποφοίτησε στην Καλιφόρνια, καθώς η ίδια και ο σύζυγός της και ο γιος τους, ζουν πλέον μόνιμα στο Λος Άντζελες μετά το Megxit.


Στο μήνυμά της μέσω βίντεο που απευθύνεται στους απόφοιτους του Immaculate Heart High School στο Λος Άντζελες, δήλωσε: «Δεν ήμουν σίγουρη για το τι θα μπορούσα να σας πω. Ήθελα να πω το σωστό και ήμουν πολύ αγχωμένη σχετικά με τις λέξεις που θα επέλεγα. Αλλά συνειδητοποίησα πως το μόνο λάθος πράγμα που θα μπορούσα να πω είναι να μην πω τίποτα. Επειδή η ζωή του Τζορτζ Φλόιντ έχει σημασία όπως και η ζωή της Μπριόνα Τέιλορ και η ζωή του Φιλάντο Καστίγιε και η ζωή του Ταμίρ Ράις. Όλες αυτές οι ζωές έχουν σημασία, όπως και όλων των άλλων ανθρώπων των οποίων τα ονόματα γνωρίζουμε και άλλων που δεν γνωρίζουμε», είπε η Δούκισσα απαριθμώντας και άλλα θύματα ρατσισμού.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!