GOSSIP

O Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε τη διαδικασία για να υιοθετήσει ένα παιδί

Ο διάσημος παρουσιαστής και ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς, στο πρόσφατο παρελθόν είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί και τώρα, σε νέα τηλεοπτική συνέντευξη, αποκάλυψε πως είναι αποφασισμένος να γίνει πατέρας και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υιοθεσία ενός παιδιού.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι" βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του φίλου του και πρώην συνεργάτη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε ξανά για την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί.

Ειδικότερα, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε με ειλικρίνεια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις για μια υιοθεσία.

“Έχει μεγάλη διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης, αυτή η χαρτούρα. Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, προσθέτοντας πως “μιλάμε για εξετάσεις και πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. Μετά κάνεις την αίτηση και, εάν περάσεις στην επόμενη φάση, σου κάνουν σεμινάρια για γονείς. Σεμινάρια γονέων. Κάτι που θα έπρεπε να το περνούν όλοι γιατί δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς.

Επίσης, ο παρουσιαστής  συμπλήρωσε πως δεν έχει σημασία εάν υπάρχει ή όχι σύντροφος για να υιοθετηθεί ένα παιδί. “Κάνω κινήσεις, ναι” είπε, επίσης, λιτά στον καλό του φίλο, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!