GOSSIP

Η Μάρθα Καραγιάννη έκανε το χειρουργείο και όλα πήγαν καλά

Καλά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της γνωστής ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη, που χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση.

Τα καλά νέα μετέφερε μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα η καλή της φίλη και συγκάτοικος, η Ντόρα Δούμα: «Η Μάρθα είναι καλά, απλώς είναι… καταλαβαίνετε, μετά την εγχείρηση. Πήγε πολύ καλά γιατί έχουμε έναν καταπληκτικό γιατρό και τον ευχαριστούμε πολύ.
Η επέμβαση ήταν να γίνει στα τέλη Μαρτίου, αλλά την είχαν αναβάλει λόγω του κορωνοϊού. Η Μάρθα δεν είχε καθόλου πόνους όλο αυτόν τον καιρό και αυτό είχε κάνει εντύπωση στον γιατρό.

Όχι, η Μάρθα δεν φοβάται καθόλου τα χειρουργεία, είναι πολύ ψύχραιμη. Θα βγούμε από το νοσοκομείο ή αύριο ή μεθαύριο. Περιμένουμε να περάσει ο γιατρός και θα δούμε»

Τέλος η Ντόρα Δούμα μίλησε και για τα σχέδια της Μάρθας Καραγιάννη «Η Μάρθα τα τελευταία χρόνια είχε αρκετές προτάσεις για δουλειά, αλλά δεν θέλει. Θέλει να απολαύσει τη ζωή της, να ξεκουραστεί… Μου λέει “καριέρα δεν θέλω να κάνω, έχω κάνει. Λεφτά δεν θέλω να κάνω, οπότε για ποιο λόγο να δουλέψω;”. Είναι χορτασμένη», είπε η Ντόρα Δούμα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!