GOSSIP

H Ζέτα Δούκα μετά το χειρουργείο αποφάσισε να γίνει κατάξανθη [εικόνες]

Πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Δούκα, αποκάλυψε πως είχε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο. Και τώρα αποφάσισε να ανανεώσει το hair look της.

Η ίδια η Ζέτα, είχε αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφίες από το νοσοκομείο, και στην πορεία μίλησε και στην τηλεόραση για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και την ανάγκασε να κάνει χειρουργική επέμβαση.


«Το δικό μου ήταν απρόοπτο και μάλλον ήταν απόρροια όλης αυτής της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης την οποία πέρασα και ξέσπασε εκεί. Κάποια ευρήματα τα οποία είχα, μεγάλωσαν και έπρεπε να αφαιρεθούν. Πήγα να εξετάσω τα ορμονικά μου και τελικά βρήκα ότι ήταν ένας διπλασιασμός κάποιων ευρημάτων που είχα εδώ και κάποιους μήνες. Διπλασιάστηκαν μέσα σε έξι μήνες και δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως» είπε η Ζέτα στην tv.


Τώρα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η ηθοποιός αποφάσισε να επισκεφτεί τον κομμωτή της και να υποδεχτεί το καλοκαίρι με ανανεωμένο hair look.


Και όπως θα δείτε έχει γίνει πλέον κατάξανθη, ακολουθώντας ένα από τα πιο hot hair trends της σεζόν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!