GOSSIP

Ο Καναράκης μας έδειξε μια παλιά φωτογραφία της Νατάσας και δείχνει αγνώριστη

Είναι γνωστό σε όλους, πως μια βαθιά φιλία συνδέει τον ηθοποιό Παντελή Καναράκη με τη διάσημη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου και τώρα, ο κωμικός ηθοποιός μας γύρισε πίσω στο χρόνο και μας θύμισε πως ξεκίνησε αυτή η φιλία.

Ο Παντελής Καναράκης ανέβασε στο Instagram, δύο φωτογραφίες του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου: μία σύγχρονη και μια που τραβήχτηκε πριν από πάνω από 20 χρόνια, όταν και οι δυο έκαναν τα πρώτα καλλιτεχνικά τους βήματα στη Θεσσαλονίκη.
Και όπως θα δείτε στην παλιά φωτογραφία, η Νατάσα είναι σχεδόν... αγνώριστη με σκούρα μαλλιά.


«Αυτές τις δυο φωτογραφίες τις χωρίζουν πάνω από δυο δεκαετίες. Σ ένα νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη μια νεαρή τραγουδίστρια μαγεύει τον κόσμο με τη φωνή της. Στα μέσα της σεζόν προσλαμβάνεται κι ένας ηθοποιός που μόλις έχει τελειώσει τη δραματική σχολή! Γνωρίζονται και γελάνε! Αγαπιούνται και γελάνε! Είναι μαζί στο καράβι της ζωής και γελάνε! Για πάνω από είκοσι χρόνια με τη Νατάσα έχουμε περάσει ωραία, δύσκολα, εύκολα, συνηθισμένα, ασυνήθιστα, ζόρικα, τρυφερά, σκληρά μα πάνω απ όλα έχουμε γελάσει πολυυυυ. Έτσι στο γέλιο χτίστηκε η αγάπη μας! Και αυτό το καλοκαίρι για άλλη μια φορά θα το περάσουμε γελώντας και θα το μοιραστούμε μαζί σας! Η ζωή είναι ωραία και σταθερά σας αγαπώ!» έγραψε στη λεζάντα από τις δυο φωτογραφίες ο ηθοποιός.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanarakis Pantelis (@kanarakispantelis_official) on Jun 2, 2020 at 5:56am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!