GOSSIP

H Μιζεράκη "ονειρεύεται" να πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη [βίντεο]

Μετά την αποκάλυψη πως η Ελένη Μενεγάκη, σκοπεύει να αποχωρήσει από την τηλεόραση, μετά από μια πολυετή καριέρα ως παρουσιάστρια, πολλές είναι αυτές που ονειρεύονται να πάρουν τη θέση της στην tv.

Μέχρι στιγμής, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, πιθανών... διαδόχων της Ελένης, όπως η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.


Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν, ήταν και αυτό της Στέλλας Μιζεράκη, της πρώην νικήτριας του ριάλιτι αγάπης Power of Love, η οποία μετά τη νίκη της είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της στη παρουσίαση τηλεοπτικού σόου με τον πρώην σύντροφό της, τον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα.


Και τώρα, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του Πάνου, η Στέλλα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, και όταν ρωτήθηκε για τις φήμες πως μπορεί να πάρει τη θέση της Μενεγάκη, δεν έκρυψε πως θα ήθελε πολύ να πετύχει κάτι τέτοιο, ενώ δεν έκρυψε και το ενδιαφέρον της για την παρουσίαση και άλλων τηλεοπτικών σόου όπως το My Style Rocks.


«Θα ήταν τιμή μου να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη», είπε η Στέλλα και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Θα μου άρεσε πολύ να είμαι κριτής ή παρουσιάστρια στο My Style Rocks. Είχα δηλώσει συμμετοχή και σε αυτό το παιχνίδι και κατέληξα στο Power of Love».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!