GOSSIP

H Adele έστειλε το δικό της μήνυμα για το ρατσισμό

Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των celebrities, που θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για το ρατσισμό, μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd.

Η Adele, ανέβασε στο Instagram, μια φωτογραφία του Floyd, και μοιράστηκε με τους πάνω από 35 εκατομμύρια followers της το ακόλουθο μήνυμα, τονίζοντας σε αυτό πως το θέμα του ρατσισμού δεν είναι απασχολεί μόνο τις ΗΠΑ.

«Η δολοφονία του George Floyd προκάλεσε αναταραχές σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν αμέτρητες άλλες που δεν το έχουν κάνει. Διαδηλώσεις και πορείες πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο ταυτόχρονα και κερδίζουν δυναμική. Γι’ αυτό να είστε θυμωμένοι, αλλά να εστιάζετε! Συνεχίστε να ακούτε, συνεχίστε να ρωτάτε και συνεχίστε να μαθαίνετε! Είναι σημαντικό να μην απογοητευόμαστε, να μην υφαρπάζουμε ή να χειραγωγούμε αυτήν τη στιγμή. Πρόκειται για συστηματικό ρατσισμό, για αστυνομική βία και για ανισότητες. Και αυτό δεν αφορά μόνο την Αμερική! Ο ρατσισμός υπάρχει παντού. Είμαι ολόψυχα αλληλέγγυα στον αγώνα για ελευθερία, απελευθέρωση και δικαιοσύνη» ανέφερε η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on Jun 1, 2020 at 12:49pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!