GOSSIP

O ηθοποιός Cole Sprouse συνελήφθη στις διαδηλώσεις στις ΗΠΑ

Καθώς αναρίθμητοι διαδηλωτές έχουν βρει στους δρόμους των ΗΠΑ, διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο του Αφροαμερικανού George Floyd, πολλοί ήταν και οι celebrities που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών συνελήφθησαν.

Τις τελευταίες μέρες, έχουμε δει αστέρες της μουσικής, της τηλεόρασης και του σινεμά να συμμετέχουν στις διαδηλώσεις, όπως η τραγουδίστρια Ariana Grande, ο ηθοποιός Timothée Chalamet και πολλοί άλλοι.


Και τώρα έγινε γνωστό πως σε διαδήλωση διαμαρτυρίας που έγινε στη Σάντα Μόνικα, συνελήφθη ο ηθοποιός Cole Sprouse.


Ο Cole, που έγινε αρχικά γνωστός ως το ένα από τα δίδυμα που υποδύονταν τον γιο του Ross στη σειρά Friends, πλέον έχει μεγαλώσει και πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά "Riverdale" του Netflix.


O ίδιος ο Cole έσπευσε να ανακοινώσει τη σύλληψή του, μέσω social media, και εξήγησε πως η δική του προσωπική ιστορία δεν έχει καμία σημασία και πως κανονικά τα media δεν θα έπρεπε να ασχοληθούν με τη σύλληψη του (ως celebrity) αλλά με το γεγονός πως πρέπει να περάσει το μήνυμα πως "οι μαύρες ζωές" μετρούν, ενώ είπε πως όλες οι μορφές διαμαρτυρίας (ταραχές ακόμα και πλιάτσικο) είναι νόμιμες μορφές αντίδρασης.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on Jun 1, 2020 at 1:14pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!