GOSSIP

Η κόρη και η σύζυγος του Κώστα Βουτσά μίλησαν για τα "κληρονομικά"

Αρχικά η χήρα του Κώστα Βουτσά, η ηθοποιός Αλίκη Κατσαβού, θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα για την κληρονομιά του αείμνηστου ηθοποιού, αλλά μετά ακολούθησαν δηλώσεις της κόρης του ηθοποιού Σάντρας Βουτσά.

«Προφανώς οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει μια δυσαρέσκεια δική μου για το κομμάτι της περιουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, ο Κώστας τα είχε κάνει πολύ καλά στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα, είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει ως πατέρας και όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του όλη μοιρασμένη. Εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα, ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού, η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί, τον μικρό Φοίβο.

 


Όμως χθες η Σάντρα Βουτσά, η μια από τις κόρες του Κώστα Βουτσά, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελεωνόρα Μελέτη και όταν μίλησε για την κληρονομιά του πατέρα της, φάνηκε να θέλει να... προλάβει καταστάσεις.
«Έκανε περιουσία γιατί ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος, έκανε επενδύσεις, ακίνητα, έργα τέχνης. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δεν θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι που δεν θα μας ωφελεί όλους, θα είναι πολύ γελασμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό» ξεκαθάρισε η Σάντρα Βουτσά, που έχασε και τους δυο γονείς της (μητέρα της ήταν η Έρρικα Μπρόγιερ) σε σύντομο χρονικό διάστημα.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!