GOSSIP

Το ηχηρό μήνυμα του George Clooney για το θάνατο του George Floyd

Καθώς οι ΗΠΑ συνεχίζουν να φλέγονται με βίαια επεισόδια να ξεσπούν στις αναρίθμητες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού George Floyd, από αστυνομικό, ο χολιγουντιανός σταρ George Clooney, έκανε τη δική του παρέμβαση και με κείμενό του, έστειλε ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Ο 59χρονος σταρ του σινεμά, στο κείμενό του, φροντίζει να θυμίσει τα ονόματα πολλών θυμάτων αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ, και αναφέρει πως είναι απαραίτητες οι γενναίες  μεταρρυθμίσεις και αλλαγές στο νομικό σύστημα της χώρας, για να σταματήσουν οι ΗΠΑ να μετρούν τέτοια θύματα.


Παράλληλα είπε πως τα όσα συμβαίνουν τώρα, δείχνουν πόσο λίγο έχει εξελιχθεί η χώρα του από την εποχή της σκλαβιάς των μαύρων.


«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τζορτζ Φλόιντ δολοφονήθηκε… Αυτή είναι η πανδημία μας. Μολύνει τον καθένα από εμάς και δεν έχουμε ακόμα βρει εμβόλιο, 400 χρόνια μετά» έγραψε χαρακτηριστικά.


Παράλληλα επιτέθηκε στην πολιτική ηγεσία της χώρας και στο κείμενό του, εξηγεί πως ο μόνος τρόπος για να αλλάξει κάτι είναι ένας: η ψήφος και έμμεσα ζήτησε από όλους να μην απέχουν στις εκλογές και να επιλέξουν σοφά τη ψήφο τους.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!