GOSSIP

Η Στέλλα Μιζεράκη έδειξε πως δεν ξεχνά τον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα [εικόνα]

H πρώην νικήτρια του Power of Love, εδώ και λίγες εβδομάδες, έχει επιστρέψει δυναμικά στο Instagram, από το οποίο απείχε για μεγάλο διάστημα, αφού είχε πέσει θύμα χάκερς.

Η Στέλλα Μιζεράκη, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, έχει αρχίσει να "βομβαρδίζει" τους followers της με πόζες της με μαγιό, αφού προωθεί τη νέα συλλογή της.

 


Ωστόσο έδειξε πως δεν ξεχνά τον Πάνο Ζάρλα και με αφορμή τη θλιβερή επέτειο, της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το θάνατο του πρώην συντρόφου της σε τροχαίο, η Στέλλα, ανέβασε σε story μια παλιά κοινή πόζα τους και έγραψε το ακόλουθο συγκινητικό μήνυμα: «Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα Πάνο… Όλα θυμίζουν σαν χθες όταν ξαφνικά πέταξες μακριά μας… Ήσουν ένας σπάνιος άνθρωπος που πέρασες από τη ζωή μας έτσι ξαφνικά και λάμπεις πάντα σαν αστέρι φωτεινό όσο μακριά κι αν βρίσκεσαι! Το λαμπερό χαμόγελό σου, έδινε λάμψη στο πέρασμά σου! Τώρα λάμπει όλος ο ουρανός! Ο θεός να σε έχει καλά και να αναπαύσει την ψυχή σου! Πάντα θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Σε αγαπώ!».



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!