GOSSIP

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στην καραντίνα ερωτεύτηκα ξανά την γυναίκα μου»

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο 57χρονος δημοφιλής ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης και σε αυτή μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πως η περίοδος της καραντίνας επηρέασε το γάμο του.

Ο Βλαδίμηρος, από το 1997 είναι παντρεμένος με τη συνάδελφό του Έφη Μουρίκη και το ζευγάρι θεωρείται ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής σόουμπιζ.


Σε περσινή συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε πει γιατί δεν έχει αποκτήσει παιδιά με τη σύζυγό του, μολονότι ο γάμος του μετρά έχει κρατήσει πάνω από δυο δεκαετίες.


«Δεν θέλαμε να κάνουμε παιδί. Μη λέω και υπερβολές γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά, αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που κάνουν παιδιά για να σώσουν τη σχέση. Και να μεταφέρουν τα προβλήματα τους πάνω στο παιδί» είχε τότε πει προσθέτοντας: «Δεν ήθελα και τώρα δεν θέλω. Ανακάλυψα ότι είμαι αρκετά εγωιστής και αυτό είναι άσχημο για το παιδί. Κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα μου, μέσα στην καθημερινότητα μου, που δεν χωράει ένα παιδί για να τα κάνω. Δηλαδή η μελέτη μου μπορεί να κρατήσει 5 ώρες την ημέρα, αλλά εκεί δεν μπορεί κανείς ούτε να πλύνει μια κατσαρόλα. Θέλω ησυχία. Αυτό είναι δύσκολο. Ξέρω ότι επειδή είμαι εγωιστής και θα θέλω να περάσει το δικό μου…δεν. Κι από την άλλη να σου πω κάτι; Περνάω τόσο όμορφα χωρίς παιδί. Κάνω ό,τι θέλω. Δεν έχω λεφτά, δεν έχω. Έχω λεφτά, έχω. Δεν με νοιάζει. Άλλωστε να σου πω και το άλλο, εμείς γεννάμε κάθε 6 μήνες. Κάθε 6 μήνες έχουμε μια καινούρια γέννα, ένα καινούριο έργο.»


Και τώρα, μετά από μια μεγάλη περίοδο καραντίνας που είχε επιβληθεί στην Ελλάδα, ο ηθοποιός είπε πως αυτό το διάστημα ερωτεύτηκε ξανά τη γυναίκα με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 23 χρόνια.
«Στην καραντίνα ερωτεύτηκα πιο πολύ τη γυναίκα μου. Υπήρχαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της που ξανα-ανακάλυψα. Δεν τα είπα ούτε στην ίδια…. Καταρχάς να σας πω ότι δεν πρέπει να συνηθίζει το μάτι τον σύντροφο, η συνήθεια σκοτώνει το συναίσθημα. Πρέπει να φροντίζουμε να αλλάζουμε μέσα σε μια πορεία σχέσης. Μέσα σε 32 χρόνια μπορώ να το πω αυτό. Εξηνταρίζω σιγά σιγά, είναι πολλά τα χρόνια» δήλωσε ο ηθοποιός.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!