GOSSIP

O Νίκος Χαρδαλιάς μάλλον γέλασε πολύ με τον Τάκη Ζαχαράτο [βίντεο]

Ένα βίντεο που δημιούργησε ο γνωστός κωμικός και σόουμαν Τάκης Ζαχαράτος, για να ανακοινώσει την πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης του στο θέατρο Το Άλσος, κάνει το γύρο των social media.

Στο βίντεο, ο Τάκης Ζαχαράτος, μεταμορφώνεται σε  Νίκο Χαρδαλιά και σκορπίζει το γέλιο, μιμούμενος τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, που ήταν ένα από τα πρόσωπα των ημερών την περίοδο της καραντίνας.


 «Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol... Θα μας λείψεις Νίκο Χαρδαλιά, από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας το Άλσος. Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου ....» έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος στη λεζάντα που συνόδευε το αστείο βίντεο που έγινε viral.


Και προφανώς, ακόμα και ο ίδιος ο Νίκος Χαρδαλιάς είδε αυτό το βίντεο και μάλλον γέλασε πολύ, αφού έσπευσε να απαντήσει μέσω twitter και όχι μόνο δεν έδειξε να έχει ενοχληθεί, αλλά απάντησε πως θα πάει και ο ίδιος στην πρεμιέρα της παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) on May 27, 2020 at 10:53am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!