GOSSIP

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πήγε να παίξει Τζόκερ και δείτε τι φόρεσε

H πρώην παίκτρια του My Style Rocks και σύζυγος γνωστού πλαστικού χειρούργου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, φαίνεται πως ονειρεύεται να αποκτήσει αμύθητα πλούτη και έτσι χθες είπε να δοκιμάσει την τύχη της διεκδικώντας το Τζακ Ποτ στο Τζόκερ. 

Η ίδια, η Αλεξάνδρα, φρόντισε να δείξει στους διαδικτυακούς φίλους της, πως πήγε να παίξει Τζόκερ, και μάλιστα σχολίασε πως με αυτό το ποσό (πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ) αυτό είναι το σωστό μέρος για να βρίσκεται.


Βέβαια αυτό που προκάλεσε αίσθηση, είναι πως η Αλεξάνδρα, ακόμα και για να πάει να παίξει Τζόκερ, ντύθηκε πολύ σέξι, φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό, ξώπλατο, μπλε μίνι φόρεμα, ψηλοτάκουνα χρυσά πέδιλα, και ακριβή τσάντα που τη σέταρε με την μάσκα της! Φυσικά είχε στην αγκαλιά της και το σκυλάκι της, προφανώς για να της φέρει τύχη. 

Δείτε το outfit που έβαλε η Αλεξάνδρα στον ΟΠΑΠ, το οποίο υποθέτουμε πως αν το είχε παρουσιάσει με αυτό το στόρι όταν έπαιζε στο My Style Rocks, θα είχε ακούσει πολλά σχόλια από τους κριτές.

Πάντως, για την ιστορία, χθες δεν βρέθηκε κανένα εξάρι, οπότε έχουμε νέο Τζακ Ποτ με το ποσό να έχει ξεπεράσει τα 7,3 εκατομμύρια ευρώ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!