Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκινούν οι drive in συναυλίες στην Αθήνα

Η πανδημία του κορωνοϊού είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσουν όλες οι συναυλίες και τα φεστιβάλ. Όμως τώρα ξεκινά το drive in φεστιβάλ στη Γλυφάδα της Αθήνας, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να κάνει ποδαρικό σε ένα φεστιβάλ όπου οι θεατές θα βρίσκονται μέσα στα αυτοκίνητά τους!

Όπως αναφέρει το protothema.gr, h Νατάσα Θεοδωρίδου θα κάνει ποδαρικό στο ολοκαίνουργιο Drive - Ιn που στήνεται στο Γκολφ της Γλυφάδας. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα δώσει μία μεγάλη συναυλία, την Τρίτη 2 Ιουνίου, στο Α' Δημοτικό Στάδιο, που βρίσκεται κάτω από τις εγκαταστάσεις του Γκολφ, στο πλαίσιο του 1ου Drive In Festival.

H Νατάσα Θεοδωρίδου θα μοιραστεί με το κοινό κάποια από τα γνωστότερα τραγούδια της ενώ μαζί της θα είναι και ο Παντελής Καναράκης ο οποίος θα παρουσιάζει χιουμοριστικά σκετς κατά την διάρκεια του μουσικού προγράμματος.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου, όποιος επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνονται ηλεκτρονικά, από την Πέμπτη 28 Μαϊου, στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας www.glyfada.gr/drivein.

Το 1o Drive in της Αθήνας αλλά και το ομώνυμο φεστιβάλ αποτελούν μια πρωτοβουλία του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.  «Οι έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις» υπογραμμίζει ο ίδιος και προσθέτει: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Το μήνυμα της Νατάσας
Η ίδια η Νατάσα Θεοδωρίδου έσπευσε όλο χαρά να ανακοινώσει τη συναυλία της μέσω Instagram γράφοντας: «Η πρώτη drive in συναυλία στην Ελλάδα μας..είμαι τόσο χαρούμενη που θα ξανανταμώσουμε την Τρίτη 2/6 στη Γλυφάδα..μπείτε στο αυτοκίνητο ελάτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μένα και στον @kanarakispantelis_official ...Δήμαρχε σ´ευχαριστώ πολύ»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Theodoridou Official (@natasatheodoridou) on May 27, 2020 at 1:27pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!