GOSSIP

H Emily Ratajkowski πήγε βόλτα στο δάσος με το πιο... ανύπαρκτο μπικίνι

Το διάσημο μοντέλο Emily Ratajkowski, πραγματικά το έχει... τερματίσει το τελευταίο διάστημα, αφού προκειμένου να προωθήσει τη νέα συλλογή με μαγιό που δημιούργησε, ανεβάζει διαρκώς στο Instagram πόζες της που κάνουν τους εκατομμύρια followers της να ψάχνουν για υπογλώσσια!

Η Emily, όπως εκατομμύρια άλλοι κάτοικοι των ΗΠΑ, δεν μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τις επαγγελματικές δραστηριότητές τους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.


Έτσι το διάσημο μοντέλο, εδώ και εβδομάδες είναι όλη μέρα μαζί με το σύζυγό της και το σκύλο της Colombo και μόνο το τελευταίο διάστημα άρχισε να βγαίνει και από το σπίτι της.


Φυσικά, επειδή η Emily έχει αποδείξει πως είναι δεινή επιχειρηματίας, καθώς το brand Inamorata, που δημιούργησε σημειώνει μεγάλη επιτυχία, φρόντισε ακόμα και εν μέσω καραντίνας, να προωθεί τη νέα συλλογή  με μαγιό με κάθε τρόπο.
Έτσι μας χάρισε αναρίθμητες σέξι πόζες της και βίντεο με μπικίνι.


Μόνο που τώρα, την είδαμε να φοράει ένα από τα πιο μικροσκοπικά μπικίνι της, ενώ έχει βγάλει βόλτα το σκύλο της, σε δασώδη περιοχή κοντά στο σπίτι της παρέα με το σύζυγό της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!