GOSSIP

O Κωνσταντίνος Δρούλιας διαψεύδει πως συμμετείχε σε "πάρτι οργίων" στη Μύκονο

Ο μουσικός και τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δρούλιας, φρόντισε να διαψεύσει κατηγορηματικά τα όσα ανέφερε ένα δημοσίευμα για τη συμμετοχή του σε ένα "πάρτι οργίων" που έγινε στη Μύκονο.

Ο Κωνσταντίνος, έγινε γνωστός ως μέλος των Droulias Brothers, ενός μουσικού σχήματος που δημιούργησαν με τον αδελφό του Ηλία Δρούλια και άρχισε να αποκτά φήμη όταν πριν από κάποια χρόνια ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σε πανηγύρια της Μυκόνου.


Έκτοτε οι δύο Κρητικοί και Μυκονιάτες, έχουν γίνει ευρέως γνωστοί και έχουν συμβόλαιο με γνωστή δισκογραφική εταιρεία, έχοντας κάνει αναρίθμητες τηλεοπτικές εμφανίσεις και live ανά την Ελλάδα.
Τώρα ένα δημοσίευμα, φρόντισε να εμπλέξει το όνομα του Κωνσταντίνου Δρούλια σε ένα "πάρτι οργίων" που έγινε πρόσφατα στο νησί των ανέμων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, το βράδυ του Σαββάτου 23/5, γνωστή οικογένεια του νησιού της Μυκόνου, διοργάνωσε πάρτι με σκοπό να γιορτάσει την «απόλυση» από τον Στρατό μελών της. Ωστόσο, αυτό που λέγεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ότι το πάρτι αυτό πραγματοποιήθηκε μέσα σε εκκλησία και μάλιστα υποστηρίζει ότι δύο Μυκονιάτισσες έκαναν στριπτίζ.Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όλα τα παραπάνω γίνονταν υπό τους ήχους των τραγουδιών του Κωνσταντίνου Δρούλια.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook

«Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας espresso με εμφανίζει να πρωταγωνιστώ σε ένα πάρτι οργίων, μέσα σε ένα ναό. Το χαρακτηρίζω ψευδές, υποβολιμαίο, καθώς δεν συμμετείχα σε καμία εκδήλωση τέτοιου είδους.

Η εμπλοκή του ονόματός μου, πιστεύω και θεωρώ ότι με πλήττει όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και ηθικά. Με εμφανίζει να συμμετέχω σε ένα party εν μέσω πανδημίας που δεν σέβομαι ούτε τους κανόνες και τους νόμους που έχει ορίσει η πολιτεία μας και με εμφανίζει να μην σέβομαι κάθε ιερό και όσιο», είπε αρχικά ο καλλιτέχνης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται να πάρει τη νομική οδό η υπόθεση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν παρευρέθηκα σε αυτό το party. Δεν μπορώ να πάρω θέση αν έγινε ή δεν έγινε, πάντως εγώ δεν ήμουν εκεί. Αν είναι δυνατόν να με εμφανίζει να συμμετέχω σε ένα party οργίων με στριπτίζ και μέσα σε ένα ναό, και με την καλλιτεχνική μου παρουσία να διεγείρω νεαρές. Εγώ εκείνη τη στιγμή κοιμόμουν στην πατρική μου οικία.

Είναι ντροπή να εμπλέκεται το όνομά μου και η παρουσία μου έτσι. Το θεωρώ ποινικά κολάσιμο και θα στραφώ εναντίον της εφημερίδας νομικά, εάν δεν κάνει επανόρθωση του ονόματός μου, καθώς και σε οποιονδήποτε άλλον αναπαράγει ψευδή δημοσιεύματα. Το έχω κινήσει ήδη νομικά».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!