GOSSIP

Έμφραγμα έπαθε ο θρυλικός κιθαρίστας Brian May των Queen

Ο 72χρονος Brian May, που έγινε παγκοσμίως διάσημος ως ο κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος Queen, στο πλευρό του αείμνηστου Freddie Mercury, αποκάλυψε πως είχε πρόσφατα μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και κόντεψε να πεθάνει.

Στις αρχές του μήνα, ο γνωστός μουσικός, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα που είχε ενώ ασχολούνταν με την κηπουρική στο σπίτι του όπου έπαθε ρήξη ενός μυ και τώρα αποκάλυψε πως υπέστη και έμφραγμα.


Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ο Brian May, ενημέρωσε τους πάνω από 2 εκατομμύρια followers του, για τα σοβαρά θέματα που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα με την υγεία του και αποκάλυψε πως υπέστη και έμφραγμα, το οποίο περιέγραψε ως "ήπιο" αλλά είπε πως για περίπου 40 λεπτά βίωνε έντονους πόνους στο στήθος!

Ο 72χρονος είχε μια ρήξη στον γλουτιαίο μυ και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε τρεις μπλοκαρισμένες αρτηρίες. «Χμ… Ξεκάθαρη καρδιακή προσβολή ε; Πάντα ανησυχούσα λίγο για τον αυτόν τον τίτλο του άλμπουμ. Αναρωτιόμουν μήπως στεναχωρήσει ανθρώπους που είχαν πραγματικά πάθει καρδιακή προσβολή. Είμαι κάπως ανακουφισμένος τώρα που ανήκω κι εγώ σε αυτούς- και δεν το βρίσκω καθόλου στενάχωρο!» έγραψε αναφερόμενος στο άλμπουμ «Sheer Heart Attack».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Harold May (@brianmayforreal) on May 24, 2020 at 7:42pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!