GOSSIP

Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα βγάζει η Kylie Jenner από το Instagram

Η πανδημία του κορωνοϊού, σύμφωνα με μια σχετική έρευνα, είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν μεγάλο μέρος των εσόδων τους, ακόμα και οι influencers του Instagram, αφού μειώθηκαν κατά πολύ, οι διαφημιστικές αναρτήσεις, αυτή την περίοδο, ωστόσο τα ποσά που εκτιμάται πως λαμβάνουν οι... βασίλισσες του Instagram, όπως οι Kardashians και pop stars, είναι αστρονομικά!

 Με 175.000.000 ακολούθους, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Protein υπολογίζεται ότι για κάθε sponsored post κερδίζει 983.400 δολάρια.

Είναι το μέλος της οικογένειας Kardashian με τον πιο προσοδοφόρο λογαριασμό στο Instagram, με την ετεροθαλή αδερφή της Kim να την ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, αφού εκείνη για κάθε διαφημιστική της ανάρτηση κερδίζει 954.000 δολάρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αναλυτικές έρευνες για το Ιnstagram της εταιρείας Hopper HQ, η Kylie Jenner δεν είναι μόνο το πιο κερδισμένο μέλος των Kardashian αλλά και όλου του Hollywood. Πέρυσι, της απέδωσε τον τίτλο της βασίλισσας του Instagram στα διαφημιστικά (sponsored) post, εκτιμώντας ότι για κάθε της ανάρτηση ο τραπεζικός της λογαριασμός πιστώνεται με 1.000.000 δολάρια ενώ η Selena Gomez βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 800.000 δολάρια.

Ωστόσο, η σχετική πτώση στα φετινά της έσοδα σχετίζεται σύμφωνα με το πρακτορείο Attain στην πανδημία του κορονοϊου, αφού σε σχέση με πέρυσι το σύνολο των πιθανών κερδών από τις social αναρτήσεις των επιδραστικών χρηστών υπολογίζεται να μειωθούν κατά 33%. Οι influencers συνολικά εκτιμάται να έχουν χάσει κατά μέσο όρο γύρω στα 3.000 ευρώ την εβδομάδα σε σύγκριση με το 2019 αφού τα brands έχουν αναγκαστεί να περικόψουν τα διαφημιστικά τους budget λόγω της πανδημίας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!