GOSSIP

O Σάκης Τανιμανίδης πήγε για μπάνιο και κάποιοι τον θεωρούν... γκαντέμη!

Η περίοδος της καραντίνας ήταν ακόμα πιο μεγάλη για τον γνωστό παρουσιαστή, αφού πριν καν επιβληθούν τα σχετικά μέτρα στην Ελλάδα, ο ίδιος και η σύζυγός του βρίσκονταν σε καραντίνα στο σπίτι, καθώς αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα και μετά και ο ίδιος είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Αυτή η μακρά και δύσκολη περίοδος δείχνει να τελείωσε για το γνωστό ζευγάρι και χθες ο Σάκης Τανιμανίδης, ανέβασε στο Instagram, μια πόζα του από την παραλία και αποκάλυψε πως επιτέλους κατάφερε να πάει και αυτός για μια βουτιά στη θάλασσα.



«Μου είπε κάποιος ότι καλοκαίριασε και είπα να το "τεστάρω"...τελικά αλήθεια έλεγε ο φίλος! » έγραψε ο Σάκης στη λεζάντα της πόζας του που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes.

Μόνο που κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο Σάκης μάλλον είναι γκαντέμης, αφού με το που πήγε στην παραλία, σταμάτησε ο καύσωνας που επικρατούσε στην Ελλάδα για μέρες και ο υδράργυρος έκανε... θεαματική βουτιά, ενώ άρχισαν και οι καταιγίδες!


«Ρε μεγάλε βγήκες θάλασσα και δίνει 70% πρόβλεψη για καταιγίδα..Ας το τέσταρες λίγο αργότερα..Κατά τον Σεπτέμβρη ας πούμε.» ήταν ένα από τα σχετικά σχόλια!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!