GOSSIP

H Kim Kardashian ποζάρει με λευκό μπικίνι και τρελαίνει κόσμο [εικόνες]

Μπορεί η διαβόητη Kim Kardashian, πριν από λίγο καιρό να έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις πως σκοπεύει να σταματήσει τις... σέξι και προκλητικές αναρτήσεις στα social media, αλλά προφανώς δεν τήρησε τις υποσχέσεις της.

Η Kim ισχυρίζονταν πως ο σύζυγός της Kanye ενοχλείται από κάποιες σέξι πόζες της και πως η ίδια θεωρεί πως έχει κλείσει όλος αυτός ο κύκλος με τις σέξι selfies και πόζες και πως πλέον θέλει να επικεντρωθεί στο να χρησιμοποιεί τη δύναμή της στα social media για καλό σκοπό (όπως το πρόγραμμα που κάνει για την αποφυλάκιση ατόμων που έχουν καταδικαστεί σε πολλά χρόνια φυλάκιση για εγκλήματα που όμως δεν είχαν χρήση βίας ή όπλων) και να επικεντρωθεί και στις σπουδές της (θέλει να γίνει δικηγόρος).


Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, η Kim έχει αρχίσει και πάλι τα παλιά κόλπα της, αναρτώντας διαρκώς σέξι πόζες της.


Τώρα φόρεσε ένα λευκό μπικίνι και παντελόνι που θυμίζει καουμπόι και πόζαρε πλάι σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο ανεβάζοντας της θερμοκρασία στα ύψη.


Η ίδια έγραψε στη λεζάντα πως έχει βάλει τα καλά της αλλά δεν έχει που να πάει, αφού ακόμα είναι σε καραντίνα στην έπαυλή της στο Λος Άντζελες, μαζί με την οικογένειά της.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on May 20, 2020 at 12:46pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!