GOSSIP

H Σπυροπούλου αποκάλυψε πως ήθελε να ηχογραφεί αυτά που της λένε στο τηλέφωνο

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και προκάλεσε αίσθηση και με το σέξι, μίνι φόρεμά της με το αποκαλυπτικό ντεκολτέ και με τα όσα  είπε για κάποιους από το χώρο της ελληνικής σόουμπιζ.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η παρουσιάστρια πέταξε τα βέλη της προς τους δημοσιογράφους και όσους ασχολούνται με την τηλεόραση.
Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα ισχυρίστηκε πως δημοσιογράφοι εκπομπών άλλα της λένε στο τηλέφωνο και άλλα λένε, μετά, στην τηλεόραση.

«Είμαι οκτώ χρόνια στην τηλεόραση. Όλα είναι μέσα στη ζωή, αλλά εγώ καλά νιώθω. Θα ήθελα να κάνω κάτι με μαγειρική στην τηλεόραση, κάτι με συγκεκριμένο φορμάτ. Είχα σκεφτεί να ηχογραφήσω κάποιους ανθρώπους στο τηλέφωνο. Επειδή πολλοί μου στέλνουν πολλά ηχητικά και βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους φίλους μου... Έχουν γίνει χίλια δυο! Δηλαδή “θα έρθεις στην εκπομπή;”, με μήνυμα, “ναι, είχαμε πει προτεραιότητα ο… Γρηγόρης”, άλλη απάντηση. Και μετά στην τηλεόραση άλλη τοποθέτηση. Δεν με έχουν καλέσει κάπου και να μην έχω πάει. Αν μου πει κάποιος “έχουμε κάτι να πούμε”, μπορεί να πάω» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!