GOSSIP

Η Κλέλια Ρένεση έγραψε ένα υπέροχο κείμενο για τα γενέθλια της κόρης της

H 38χρονη ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, πριν από ένα χρόνο, έγινε για πρώτη φορά μητέρα και πλέον κρατά στην αγκαλιά της, την κορούλα της.

Η μικρή λέγεται Κοραλία και χθες γιόρτασε τα πρώτα γενέθλιά της.
Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Κλέλια Ρένεση, που αποφεύγει συστηματικά να εκθέτει την κόρη της στα φώτα της δημοσιότητας, ανέβασε στο Instagram, μια ζωγραφιά με πολύχρωμα κοράλλια, και έγραψε ένα υπέροχο κείμενο για να ευχηθεί "χρόνια πολλά" στην ενός έτους Κοραλία.

«Ένας χρόνος απο τη μέρα που γεμίσαμε κοράλια ολούθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολή της ζωής μου πέρασα και περνώ τεστ σαν γιγάντια κύματα και με λαχτάρα περιμένω τα επόμενα. Ευχαριστώ αυτούς που ήταν στο πλάι μου σ’ αυτό το ταξίδι. Και όλους εσάς για τις ευχές. Δεν έχει αξία όμως να έχω εγώ ένα τυχερό και υγιές και δυνατό παιδί, όταν τριγύρω τα παιδιά του κόσμου υποφέρουν, λιμοκτονουν, ορφανεύουν απο γονείς ή από αγάπη και η καρδιά τους γεμίζει φόβο.

Η ευχή μου σήμερα που ο ήλιος της κόρης μου κλείνει μια στροφή, ειναι να βρουν ολα τα παιδια μια θεση στον ηλιο, όπως τους αξίζει και να χει και αυτή χιλιάδες παιδιά για συντροφιά. Αλλιώς έτσι όπως την κόβω, θα παλεύει μια ζωή  για να τα σώσει. Οπως και να χει, δύναμη σε όλες τις μαναδες, σε όλους όσους παλεύουν να δουν τα παιδιά τους να λάμπουν, σε όσους παλεύουν να δουν όλα τα παιδιά χαρούμενα. Εκεί ειναι η αξία. Αυτός ειναι ο χρυσός. Αυτή επρεπε να ειναι η μονάδα μέτρησης του χρυσού του κράτους και η μόνη παρακαταθήκη. Τα σέβη μου και «τα φτερά μου ανοίγω στον αέρα. Ο,τι απομένει απ’ τη ζωή είναι μια μέρα»


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi) on May 18, 2020 at 4:21am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!