GOSSIP

Πέθανε ο 30χρονος ηθοποιός που έπαιζε στις ταινίες Twilight

Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ, ο θάνατος νεαρού ηθοποιού που είχε γίνει διάσημος από τη συμμετοχή του στις ταινίες Twilight, στο πλευρό των Kristen Stewart και Robert Pattinson.

O Gregory Tyree Boyce που υποδύθηκε τον Tyler Crowley στο Twilight έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών. Νεκρή και η 27χρονη σύντροφός του Natalie Adepoju. Η αιτία του θανάτου τους δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί.

Πηγή αναφέρει στο E!News ότι τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν στο διαμέρισμά τους στο Λας Βέγκας την Τετάρτη 13 Μαΐου. Ένας συγγενής του ηθοποιού τον αναζήτησε και πηγαίνοντας εκεί τους βρήκε νεκρούς.

Ο Gregory Tyree Boyce πριν το θάνατό του βρισκόταν σε μια περίοδο με πολλές υποχρεώσεις. Μετακόμισε στο Λας Βέγκας για να βοηθήσει τη μητέρα του πήγαινε στο Λος Άντζελες για να επαγγελματικές υποχρεώσεις και για να δει την κόρη του.

“Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τη ζωή και απίστευτα θετικός… υπερδραστήριος, ευφυής και του άρεσαν τα πάρτι. Θα μου λείψει. Ήταν ένας από τους πιο αστείους φίλους μου στο Λος Άντζελες και έκανε την εμπειρία μου αξέχαστη” αναφέρει άλλη πηγή.

Ο Gregory Tyree Boyce  έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στη σειρά ταινιών Twilight ως Tyler Crowley.

Τον περασμένο Δεκέμβριο γιόρτασε τα 30α του γενέθλια σημειώνοντας σε ένα post στο instagram: “Από μία μεριά δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα μέχρι τα 30. Μέσα στα χρόνια, όπως όλοι, έκαναν λάθη αλλά σήμερα είναι μία από αυτές τις μέρες που βλέπω μόνο τα καλά. Τι ωραία εποχή να είμαι ζωντανός. Χαρούμενα 30 εαυτέ μου. Ας κάνουμε τα υπόλοιπα χρόνια να είναι τα καλύτερα.”

Με την σύντροφό του ήταν μαζί λίγο παραπάνω από ένα χρόνο. Τόσο η 27χρονη άφησε πίσω της έναν γιο όσο και ο 30χρονος την 10χρονη κόρη του Alaya.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!