GOSSIP

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη μεγάλωσε και θα πάει φαντάρος [εικόνες]

Ο αείμνηστος γόης του ελληνικού σινεμά Ανδρέας Μπάρκουλης, έφυγε από τη  ζωή τον Αύγουστο του 2016, αφήνοντας πίσω του, το παιδί που είχε αποκτήσει με τη δεύτερη σύζυγό του Μαρία, αλλά και δυο ακόμη παιδιά που είχε αποκτήσει με συντρόφους εκτός γάμου.

Συνολικά ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε κάνει 4 γάμους (μια σύζυγός του ήταν και η ηθοποιού Αλέκα Στρατηγού) και είχε αποκτήσει μια κόρη τη Βίκυ και δυο γιους: τον Ανδρέα και το Νικόλαο - Γεώργιο.


Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο αείμνηστος ηθοποιός ζούσε στην Αθήνα, με τη σύζυγό του Μαρία και το γιο του Νίκο (το Νικόλα όπως τον αποκαλούσε)


Τώρα οΝίκος Μπάρκουλης, έγινε πια 19 ετών και ετοιμάζεται να πάει φαντάρος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΠΑΜ.

Το ρεπορτ άζ αναφέρει πως ο νεαρός, θα ξεκινήσει τη στρατιωτική θητεία του σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου ο Νίκος θα παρουσιαστεί  φαντάρος στο στρατόπεδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑΚΡΗ ΜΙΧΑΗΛ» στη Μυτιλήνη και είναι γεμάτος ενθουσιασμό.

Ο 19χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη μιλώντας για την στρατιωτική του θητεία είπε: «Να κάνω την πατρίδα μου περήφανη μιας και θα είμαι στο νησί που έχει διάφορα προβλήματα μεταναστών και να είμαι ένας άνθρωπος που θα κάνω περήφανους τους δύο μου γονείς, εκείνον από ψηλά και τη μαμά μου από κοντά, αφού ξέρει πόσο μεγάλη αδυναμία της έχω. Θέλω να είμαι δυνατός, να έχω αισθήματα όμορφα και να είμαι δίπλα στη μαμά Πατρίδα και τη μανούλα μου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!