GOSSIP

O Cristiano Ronaldo επιδεικνύει τους κοιλιακούς του και προκαλεί σχόλια

Μια νέα πόζα του Πορτογάλου άσου των γηπέδων ποδοσφαίρου, η οποία ανέβηκε πρόσφατα στα social media, έχει προκαλέσει βροχή από σχόλια.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής, είναι γνωστό πως φροντίζει να έχει άρτια φυσική κατάσταση και δεν σταμάτησε να γυμνάζεται ούτε λεπτό, ακόμη και τώρα που βρίσκεται σε καραντίνα και θέλει να είναι πανέτοιμος για όταν θα ξεκινήσουν και πάλι οι αθλητικές υποχρεώσεις του ως παίκτης της Γιουβέντους.


Παράλληλα, συνεχίζει να θησαυρίζει και εκτός γηπέδων και να εξαργυρώνει την τεράστια δημοτικότητά του στα social media, αφού ειδικά στο Instagram διαθέτει πάνω από 219 εκατομμύρια followers.


'Ετσι πρόσφατα, ανέβασε μια πόζα του - διαφήμιση σε συνεργασία με εταιρεία αθλητικών ειδών, για να μας δείξει το SIXPAD, ένα σύστημα εκγύμνασης, το οποίο ισχυρίζεται πως τον βοηθά να παραμείνει fit ενώ παραμένει στο σπίτι.


Ο Cristiano κάθεται στα εσωτερικά σκαλιά του σπιτιού του φορώντας τον εξοπλισμό εκγύμνασης και επιδεικνύει τους καλοσμιλεμένους κοιλιακούς του, οι οποίοι όμως, δείχνουν τόσο αψεγάδιαστοι, που αμέσως χιλιάδες έσπευσαν να σχολιάσουν πως επρόκειτο για αποτέλεσμα photoshop.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on May 15, 2020 at 1:00am PDT


Βέβαια αν δει κανείς τiις πόζες και τα βίντεο που ανεβάζει ο Cristiano από το σπίτι, οι κοιλιακοί του σίγουρα είναι αξιοζήλευτοι με ή χωρίς photoshop.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Apr 1, 2020 at 4:13am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!