GOSSIP

Η Ναταλία Γερμανού συγκινήθηκε που ξύπνησε χθες ακούγοντας καμπάνες

Χθες στην Ελλάδα, οι εκκλησίες άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους για τους πιστούς και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.

Όμως, ακόμη και άτομα που δεν είναι βαθιά θρησκευόμενα, φάνηκαν να χάρηκαν με το άνοιγμα των εκκλησιών, μετά τη μακρά περίοδο καραντίνας, καθώς αυτό σήμανε και μια επιστροφή στην κανονικότητα.


Μεταξύ αυτών ήταν και η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, που μέσω της χθεσινής τηλεοπτικής εκπομπής της δήλωσε πως συγκινήθηκε που ξύπνησε και πάλι ακούγοντας τις καμπάνες από τις εκκλησίες.


«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πολύ στον Θεό. Δεν είμαι όμως αυτό που λέμε βαθιά  θρησκόληπτη» ξεκαθάρισε αρχικά η παρουσιάστρια και στην πορεία είπε: «Σήμερα που ξύπνησα στις 8 η ώρα με τον ήχο της καμπάνας συγκινήθηκα. Μου άρεσε» εξήγησε η ίδια. Και συνέχισε: «Έχω καμπάνα πολύ κοντά στο σπίτι και τόσο καιρό δεν ηχούσε ο ήχος της καμπάνας και σήμερα που άκουγα τις καμπάνες και μετά που άκουγα τη λειτουργία μου άρεσε που το ξανάκουσα αυτό. Ήταν πολύ γλυκό συναίσθημα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!