GOSSIP

Τελικά η Rihanna είναι σε καραντίνα στο Λονδίνο και όχι στις ΗΠΑ

H pop star και διάσημη σχεδιάστρια μόδας και καλλυντικών Rihanna, πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως το διάστημα της πανδημίας του κορωνοϊού και την καραντίνα την περνάει στο Λονδίνο και όχι στις ΗΠΑ.

Η ίδια η σταρ δεν θέλησε να αποκαλύψει που διαμένει αυτό το διάστημα, αν και πριν από ένα χρόνο είχε παραδεχτεί πως πλέον έχει ως έδρα το Λονδίνο, για να είναι πιο κοντά στο Παρίσι, όπου χρειάζεται να βρίσκεται συχνά για να διαχειρίζεται θέματα που αφορούν τη δράση της ως σχεδιάστρια μόδας.


Αφορμή για να αποκαλυφθεί τελικά πως η Rihanna είναι σε καραντίνα στο Λονδίνο, στάθηκε η νομική ρήξη που έχει η σταρ με τον πατέρα της Ronald Fenty.


H Rihanna ως γνωστό, έχει καταθέσει εδώ και μήνες μήνυση κατά του πατέρα της και των συνεργατών του, καθώς αυτοί ίδρυσαν την Fenty Entertainment και η Rihanna διεκδικεί αποζημίωση  μαμούθ, καθώς τους κατηγορεί πως χρησιμοποιούν το όνομά της, χωρίς τη συγκατάθεσή της.


Τώρα σε νομικά έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα, αποκαλύφθηκε πως η εκδίκαση της υπόθεσης μεταφέρεται για το φθινόπωρο, καθώς η Rihanna είναι "εγκλωβισμένη" στο Λονδίνο και δεν μπορεί να ταξιδέψει στις ΗΠΑ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!