GOSSIP

H Meghan Markle τον Αύγουστο σχεδιάζει κάτι που θυμίζει την αείμνηστη Diana

Πολλοί εκτιμούν πως σε λίγους μήνες, θα γίνει κάτι που θα θυμίσει σε πολλούς τα όσα έζησε το βρετανικό παλάτι με την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana, μόνο που αυτή τη φορά, στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρίσκεται η Meghan Markle.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως τον ερχόμενο Αύγουστο, θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο «Finding Freedom» που έγραψαν οι δημοσιογράφοι Omid Scobie και Carolyn Durand (και οι δυο ασχολούνται με ρεπορτάζ που αφορούν την βρετανική βασιλική οικογένεια) και οι δημιουργοί του υπόσχονται πως το βιβλίο θα περιλαμβάνει πολλές  άγνωστες πτυχές της ζωής του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, που δεν τις είδαμε ποτέ άλλοτε στους τίτλους των media και στις εφημερίδες.


Η επερχόμενη κυκλοφορία αυτού του βιβλίου, το οποίο λέγεται πως έχει πάρει την έγκριση της ίδιας της Meghan Markle, έχει ήδη αρχίσει να προκαλεί τρόμο στο παλάτι, αφού στο παρελθόν ένα αντίστοιχο βιβλίο είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.


Συγκεκριμένα το 1992, το βιβλίο "Diana - H αληθινή ιστορία της με τις δικές της λέξεις" του βιογράφου Andrew Morton για τη ζωή της πριγκίπισσας Diana είχε προκαλέσει πάταγο.


Το βιβλίο ανέφερε πως είχε βασιστεί σε λεγόμενα της ίδιας της Diana και αποκάλυπτε το παράνομο δεσμό του Καρόλου με την Καμίλα, τις διατροφικές διαταραχές της πριγκίπισσας Νταϊάνα και άλλες άγνωστες μέχρι τότε πτυχές της ζωής της. Ο συγγραφέας ισχυρίζονταν πως είχε χρησιμοποιήσει τις λέξεις της ίδιας της Diana αλλά όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο δέχτηκε βροχή αρνητικών σχολίων με τους περισσότερους να λένε πως επρόκειτο για ένα βιβλίο γεμάτο ψέματα, μολονότι χρόνια αργότερα αποδείχτηκε το αντίθετο.


Ο ίδιος ο συγγραφέας, τώρα σχολιάζει στη Daily Mail, πως το πιθανότερο είναι η Meghan να έδωσε την έγκρισή της για αυτό το νέο επερχόμενο βιβλίο, αφού θέλει να πει τη δική της πλευρά των όσων έχουν γίνει, όπως ακριβώς έκανε κάποτε και η αείμνηστη πεθερά της.


Μάλιστα σχολιάζει πως η ίδια η Meghan έχει αποδείξει πως έχει ταλέντο στη συγγραφή κειμένων, κάτι που φαίνονταν όταν πριν παντρευτεί τον Harry, διατηρούσε διαδικτυακά blogs και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το βιβλίο να έχει και δικά της κείμενα.


Παράλληλα άλλα δημοσιεύματα, επικαλούμενα πηγές από τον φιλικό κύκλο της Meghan αποκαλύπτουν πως η Δούκισσα του Σάσεξ, διατηρούσε ημερολόγιο στο οποίο καθημερινά κατέγραφε τα όσα έζησε από τη μέρα που βρέθηκε στο βρετανικό παλάτι και δεν αποκλείουν το νέο βιβλίο να περιλαμβάνει αποσπάσματα από το ημερολόγιό της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!