GOSSIP

Χώρισε η Ελευθερία Ελευθερίου; Γιόρτασε τα γενέθλιά της χωρίς το ταίρι της

Τα γενέθλια της γιόρτασε η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά το γεγονός πως από την παρέα απουσίαζε ο σύντροφός της, φούντωσε τις φήμες περί χωρισμού.

Θυμίζουμε πως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο σύντροφός της Δημήτρης Ταταράκης είχαν επιλέξει να περάσουν μαζί την περίοδο της καραντίνας.


«Εμείς δεν μαλώνουμε στην καραντίνα. Μαλώναμε πριν γιατί είχαμε δουλειές.Τώρα που δεν έχουμε δουλειές είμαστε ήρεμοι και ωραίοι και χαλαροί», δήλωνε στις τηλεοπτικές εκπομπής ο Δημήτρης Ταταράκης.


«Νομίζω ότι όλοι κάποια στιγμή φρικάρουμε. Είτε έχεις μια μεγάλη οικογένεια, είτε ζεις μόνο με τον σύντροφό σου, θέλεις να έχεις λίγο τον χρόνο σου, να ασχοληθείς με τη δουλειά σου. Φροντίζουμε να περνάμε ευχάριστα στο σπίτι, να κάνουμε πράγματα που θα γεμίζουν τη μέρα μας. Να κάνουμε δραστηριότητες, να γυμναζόμαστε όσο μπορούμε», είχε πει η Ελευθερία Ελευθερίου.


Όμως χθες η Ελευθερία γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της έχοντας πλάι της φίλους της και ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media, αλλά ο σύντροφός της δεν ήταν πλάι της.
Αντίθετα ο Ταταράκης ανέβαζε την ίδια ώρα βίντεο που έδειχναν πως ήταν με φίλους του.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EleftheriaEleftheriou Elle (@eleftheria_elle) on May 12, 2020 at 3:03pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!