GOSSIP

Ο Γιώργος Καρκάς μίλησε για το βράδυ που κατηγορήθηκε για βιασμό

Πριν από λίγο καιρό, είχε αίσιο τέλος η νομική περιπέτεια του ηθοποιού Γιώργου Καρκά, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για το βιασμό ενός ταξιτζή, αλλά αθωώθηκε από το δικαστήριο. Και τώρα ο ηθοποιός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τα όσα έζησαν και τον οδήγησαν στη φυλακή και στα δικαστήρια.

Με βάση την απόφαση του δικαστηρίου,ο  ηθοποιός απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία, και τώρα περιέγραψε στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, τη μοιραία εκείνη νύχτα που τον οδήγησε για 16 μήνες στη φυλακή.

Τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τον ταξιτζή; Πως αντέδρασε ο ίδιος, η οικογένειά του, αλλά και οι φίλοι του όταν είδαν το πρόσωπο του παντού, ύστερα από εισαγγελική απόφαση, με την κατηγορία του βιασμού; Πώς κατάφερε τελικά να αποδείξει την αθωότητά του;

Παράλληλα, όμως, ο Γιώργος Καρκάς μίλησε με ειλικρίνεια και για τον εφιάλτη των ναρκωτικών τον οποίο έζησε για δύο χρόνια και ήταν εκείνος που τον οδήγησε στη φυλακή.

“Προσπαθούσα να γεμίσω το συναισθηματικό μου κενό με τις ουσίες” πρόδωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καρκάς στην Ελεονώρα Μελέτη συμπληρώνοντας πως “αν δεν πρωταγωνιστούσα ως κατηγορούμενος σε αυτή την ιστορία, θα μπορούσα να την διαβάσω για σενάριο κινηματογραφικής ταινίας”.

“Όλη αυτή η περιπέτεια έδιωξε τη σαβούρα από την ζωή μου” σημείωσε με ειλικρίνεια ο νεαρός ηθοποιός προσθέτοντας πως “από τον τρόπο που χειρίστηκα αυτή την κατάσταση άνοιξαν αγκαλιές, δεν έκλεισαν”

“Αντιμετώπιζα πολύ χοντρό πρόβλημα από τα 26 μου με τα ναρκωτικά μέχρι και τα 29 οπότε φυλακίστηκα” παραδέχθηκε ο Γιώργος Καρκάς αρνούμενος ωστόσο να αποκαλύψει την αιτία που την έκανε να βαδίσει στον δρόμο των ουσιών. “Δεν γουστάρω να πω δημόσια το λόγο που ξεκίνησα τη χρήση ναρκωτικών. Είναι καθαρά δική μου ευθύνη”.

Σε άλλο σημείο, επίσης, της συνέντευξης, ο Γιώργος Καρκάς παραδέχθηκε πως “μια φορά χρήσης αρκεί για να υποστείς την καταστροφή που θα σου σημαδέψει όλη σου την ζωή”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!