GOSSIP

Ο Γιώργος Τσαλίκης αποθεώνει τη σύζυγό αλλά και όλες τις γυναίκες

Χθες ήταν η γιορτή της μητέρας και οι απανταχού μανούλες δέχτηκαν τρυφερά μηνύματα από τα παιδιά τους, αλλά και τους συντρόφους τους. Και ο Γιώργος Τσαλίκης φρόντισε να μοιραστεί με όλους τις γλυκές σκέψεις του για τη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου .

Ο Γιώργος και η Δώρα, παντρεύτηκαν το 2002 και έχουν αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια.

Ο τραγουδιστής χθες ευχήθηκε δημόσια στη γυναίκα της ζωής και μητέρα των τριών παιδιών του με αφορμή τη «Γιορτή της Μητέρας». Με μια φωτογραφία της Δώρας από όταν ήταν έγκυος και έκανε υπερογράφημα αλλά και με ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

 «Στη ζωη μου έχω υποκλιθεί σαν αυτόπτης μάρτυρας τρεις φορές στο μεγαλείο της γυναικείας δύναμης… Στο μεγαλείο της μητρότητας… Σε αυτό που κανένας μας όσο μάγκας και να είναι δε θα μπορούσε και με βάση κάποια τεστ πόνου αποδεικνύεται, να αντέξει…
Αυτό ίσως να είναι και μια εξοικείωση με το «καλημέρα» για αυτά που περνάει μια μάνα, η κάθε μάνα πιστεύω για το παιδί της… Εξάλλου γι αυτό λένε φτιάχτηκε η μάνα.. Γιατί ο θεός δε μπορεί να είναι παντού…!!! @dora_dimitropoulou χρόνια πολλά είμαι περήφανος για σένα. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου», έγραψε στο μήνυμά του.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on May 10, 2020 at 7:44am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!