GOSSIP

H Ρούλα Κορομηλά έπλεξε το εγκώμιο του Κωνσταντίνου Αργυρού [εικόνα]

Η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά έχει αποδείξει πως δεν... μασάει τα λόγια της και είτε μέσω συνεντεύξεων, είτε μέσω social media, ενίοτε φροντίζει να κριτικάρει, ακόμα και με σκληρό τρόπο, γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ. Ωστόσο για τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, η Ρούλα, είχε μόνο καλά λόγια να πει.

Μέσω social media, η 63χρονη Ρούλα, ανέβασε μια παλιά κοινή πόζα της με τον 33χρονο Αργυρό και μοιράστηκε με τους followers της, τη γνώμη της για το συγκεκριμένο καλλιτέχνη και το πόσο θετική εντύπωση της είχε κάνει ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, όταν τον είχε φιλοξενήσει στα παλτό τηλεοπτικής εκπομπής.


Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Ρούλα έπλεξε το εγκώμιο του τραγουδιστής γράφοντας χαρακτηριστικά: «Α! Γι’ αυτό το παιδί τον @argiros_konstantinos που σκίζει και καίει καρδιές σας είπα; Ήρθε στην εκπομπή, λοιπόν, χαρούμενος, γεμάτος ενέργεια, συνεργάσιμος, απλός και επαγγελματίας. Χωρίς θέλω, ιδιοτροπίες, απαιτήσεις και βεντετιλίκια. Αγόρι της νέας γενιάς με στόχους, ευγένεια και σεμνότητα! «Ένα παιδί γενναίο», όπως έγραψε και στον στοίχο του, για τον Κωνσταντίνο, ο φίλος μου και ποιητής Γ. Δόξας, σε μουσική του φίλου μου Γ. Θεοφάνους. Να τα λέμε και αυτά για τα νέα ταλαντούχα παιδιά! Μπράβο Κωνσταντίνε γιατί δεν κάνεις τον σπουδαίο αλλά και ούτε φοβάσαι τη φωτιά... »


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on May 7, 2020 at 9:55am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!