GOSSIP

H απόδειξη πως η Meghan Markle φοβάται το "κακό μάτι" [εικόνα & βίντεο]

Η Δούκισσα του Σάσεξ, ετοιμάζεται να περάσει μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, αφού ξεκινά η δίκη, μετά τη μήνυση που η ίδια κατέθεσε ενάντια σε βρετανική εφημερίδα και φαίνεται πως η Meghan Markle, αυτή την εποχή φοβάται το... κακό μάτι.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα, έχουν ξεκινήσει οι νομικές διαδικασίες για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει η Markle ενάντια στον βρετανικό όμιλο Associated Newspapers, με αφορμή δημοσίευμα της Mail on Sunday (Daily Mail) που δημοσίευσε μια προσωπική επιστολή που έστειλε η Meghan στον πατέρα της Thomas Markle.


Και μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για την Markle, αφού πριν ξεκινήσει η δίκη, το Ανώτατο Δικαστήριο, απέρριψε μια σειρά από κατηγορίες που διατύπωνε η Markle στην αγωγή της (μεταξύ άλλων το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς πως η εφημερίδα σκόπευε να δημιουργήσει χάσμα στη σχέση της με τον πατέρα της και πως εσκεμμένα το δημοσίευμα θέλησε να την παρουσιάσει υπό ένα ψευδές πρίσμα που θα δημιουργούσε άσχημες καταστάσεις). Το δικαστήριο έκρινε τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς ως "άσχετους με την υπόθεση" και έτσι δεν θα εξεταστούν στην επερχόμενη δίκη.


Τώρα η Meghan έκανε μια ακόμη δημόσια εμφάνιση, αφού μέσω βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του Smart Works (μια κοινωνική δράση της Markle) στα social media, συνομίλησε μέσω διαδικτύου, από το σπίτι της στο Λος Άντζελες, με νεαρές γυναίκες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Smart Works (@smartworkscharity) on May 5, 2020 at 7:23am PDT


Και στα βίντεο πολλοί παρατήρησαν πως η Δούκισσα φορούσε ένα μενταγιόν με ένα... ματάκι και θεώρησαν πως η Meghan πιθανά φοβάται το κακό μάτι, ειδικά αυτή την εποχή.


Πάντως η Meghan και στο παρελθόν έχει φορέσει κοσμήματα με ματάκια και σύμβολα που σκοπό έχουν να διώχνουν το κακό, όπως έκανε στη βασιλική περιοδεία της στην Αφρική, την εποχή δηλαδή που κατέθεσε τη μήνυση κατά της εφημερίδας!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!