GOSSIP

H Julia Roberts φόρεσε στο μπάνιο της το φόρεμα που θα έβαζε στο Met Gala

Εδώ και πάνω από δύο μήνες, δεν έχει πραγματοποιηθεί κανένα red carpet λαμπερό γκαλά, αφού η πανδημία του κορωνοϊού προκάλεσε τις μαζικές ακυρώσεις όλων των events. Και ένα από τα μεγάλα events που ακυρώθηκαν ήταν φυσικά και το ετήσιο Met Gala της Νέας Υόρκης.

Το μεγαλύτερο κοσμοπολίτικο gala του πλανήτη, που συνδυάζει τη μόδα και τη τέχνη και με το λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, διοργανώνεται κάθε χρόνο τη πρώτη Δευτέρα του Μαΐου στο Metropolitan Μουσείο της Νέας Υόρκης και ξεπερνά σε λάμψη ακόμα και το κόκκινο χαλί των Όσκαρ!


Όμως φέτος η ισχυρή κυρία της αμερικανικής Vogue (που διοργανώνει το Met Gala) Anna Wintour, πριν λίγες εβδομάδες, αναγκάστηκε να ανακοινώσει πως φέτος, λόγω κορωνοϊού, θα ακυρωθεί το event.


Έτσι χθες η χολιγουντιανή σταρ Julia Roberts φόρεσε το λαμπερό φόρεμα (μια βραδυνή τουαλέτα από λευκό και μαύρο τούλι) που θα φορούσε στο κόκκινο χαλί του Met Gala, και πόζαρε στο παράθυρο του μπάνιου του σπιτιού της, με ένα φλυτζάνι στο χέρι και έκανε μια... πρόποση: "Στο Met Gala που δεν πήγα φέτος και ναι πρέπει να συνεχίσετε να μένετε σπίτι" έγραψε στη λεζάντα η σταρ.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on May 4, 2020 at 1:55pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!