GOSSIP

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Είναι θλιβερό να υπάρχει τόσος φθόνος, τόση κακία»

Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μίλησε για το μεγάλο ντόρο που προκάλεσε η κινητή συναυλία της στην Αθήνα, εν μέσω καραντίνας.

 Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μίλησε με το Δημήτρη Δανίκα, σε μια νέα συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο protothema.gr και ξεκαθάρισε πως αυτή η συναυλία, ήταν μια δική της αυθόρμητη ιδέα και ευχαρίστησε όλους τους φίλους και συνεργάτες που τη βοήθησαν να υλοποιηθεί, ενώ αναφέρθηκε και στις αρνητικές αντιδράσεις που προκάλεσε.


Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη.

- Τι έχεις να απαντήσεις σε όλους αυτούς που τοποθετήθηκαν τόσο αρνητικά, χλευαστικά και απορριπτικά;
«Είμαι άνθρωπος δημοκρατικός και πιστεύω στην ελευθερία του λόγου. Ο καθένας μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει. Κανείς δεν μπορεί να του αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα. Δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο. Απλά είναι θλιβερό να υπάρχει τόσος φθόνος, τόση κακία. Απογοητευτικό. Αλλά ο καθένας βγάζει αυτό που έχει μέσα του. Τελικά όλα αναχαιτίστηκαν από την αγάπη του κόσμου».

- Ο Σταμάτης Κραουνάκης, συνθέτης μεγάλων δικών σου επιτυχιών, εκφράστηκε εντελώς αρνητικά και για σένα και για τον Κυριάκο. Εχεις μιλήσει μαζί του;
«Ενα έχω να πω: Η σωτηρία της ψυχής είναι μεγάλο πράγμα».

- Πώς, κατά τη γνώμη σου, οι απείθαρχοι και τόσο αντιδραστικοί Ελληνες μεταμορφώθηκαν στον πιο πειθαρχημένο λαό του δυτικού ημισφαιρίου;
«Ξέρω ότι στο DNA μας υπάρχει το ανυπότακτο, το ατίθασο, το απείθαρχο. Αλλά εδώ, με τον κορωνοϊό, έγινε κάτι εκπληκτικό. Ακολουθήσαμε ευλαβικά τις εντολές των γιατρών. Ακολουθήσαμε την αγάπη για τους γονείς μας, τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Εδώ είναι η διαφορά του λαού μας από τις άλλες χώρες. Αγαπάμε τον παππού και τη γιαγιά. Είμαστε πάρα πολύ προστατευτικοί και ευαίσθητοι. Ετσι καταφέραμε να έχουμε τους λιγότερους θανάτους και την καλύτερη καμπύλη» είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!