GOSSIP

Η Μαρία Ιωαννίδου παντρεύτηκε ξανά αλλά μέσω... Skype [βίντεο]

Εν μέσω καραντίνας, η 77χρονη σήμερα ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου, αποφάσισε να κάνει το... χατίρι στον επί 10 ετών σύντροφό της και να ντυθεί ξανά νυφούλα και να κάνει ένα... διαδικτυακό γάμο.

Αυτός ο γάμος βέβαια δεν ήταν ένας συνηθισμένος γάμος αφού παππάς δεν υπήρχε, οι καλεσμένοι ήταν παρόντες μέσω skype ενώ κουμπάρος ήταν ο σκύλος τους.

Όπως είπε η ηθοποιός αποφάσισαν να δώσουν τους δικούς τους όρκους αγάπης, και να κεράσουν τους φίλους τους στέλνοντας φαγητό στα σπίτια τους και κάνοντας ένα πάρτι μέσω διαδικτύου.

Βέβαια η Μαρία Ιωαννίδου δεν παρέλειψε και να αστειευτεί με τον εαυτό της λέγοντας πως μετά την καραντίνα θα βγει για να κάνει μπότοξ και να βρει έναν μικρότερο σύντροφο.

Έτσι σχολίασε τον διαδικτυακό γάμο της Μαρίας Ιωαννίδου η Ναταλία Γερμανού

Τον διαδικτυακό γάμο της Μαρίας Ιωαννίδου, της τελευταίας συζύγου του πατέρα της σχολίασε η Ναταλία Γερμανού

«Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Συμπαθώ πάρα πολύ τον Δημήτρη και ιδανικά θέλω πάρα πολύ να γίνει και ένας κανονικός γάμος. Είναι μαζί πάνω από δέκα χρόνια. Ο Δημήτρης την αγαπάει πάρα πολύ και την διεκδικεί πολλά χρόνια και η Μαρία δε λέει το πολυπόθητο ναι.

Οπότε για να βγάλει από τη δύσκολη θέση τη Μαρία, εγώ Δημήτρη μου σου λέω ναι, πάρτη, έχεις την ευχή ενός μέλους της οικογένειας, οπότε τελείωσε, ο γάμος θα γίνει, δε ρωτάμε τη νύφη πλέον. Πάρ’το απόφαση Μαράκι ο γάμος θα γίνει.

Είναι χρυσός άνθρωπος ο Δημήτρης. Τις διαδικτυακές ευχές μας και με το καλό να έρθει και ο κανονικός. Θα είναι και μια καλή ευκαιρία να με δεις Μαρία που παραπονιέσαι» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!