GOSSIP

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αναρρώνει και ποζάρει με το γιο του [εικόνα]

Φέτος το Πάσχα, οι χιλιάδες φαν του Γιώργου Παρτσαλάκη, ανησύχησαν για την υγεία του γνωστού ηθοποιού, αφού χρειάστηκε να μπει σε νοσοκομείο το βράδυ του Μ. Σαββάτου και να κάνει επέμβαση, λόγω καρδιολογικών προβλημάτων.

Πλέον, εδώ και αρκετές μέρες, ο ηθοποιός έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και μολονότι έσπευσε ο ίδιος μέσω social media, να ευχαριστήσει τους πάντες για τις ευχές και την στήριξη που του πρόσφεραν απλόχερα, παράλληλα, θέλησε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την περιπέτεια υγείας του.


Σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις του, ο ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος θέλει να μάθει… δεν είναι κλειδαρότρυπα. Βάλαμε ανταλλακτικά και τώρα δουλεύει μια χαρά…»!, δείχνοντας πως δεν χάνει ούτε το χιούμορ του, ούτε την αισιοδοξία του.


Και τώρα, έστειλε ένα ακόμη αισιόδοξο μήνυμα μέσω Instagram, ποζάροντας χαμογελαστός μαζί με το μικρό γιο του Διαμαντή σε μια βόλτα που οι δυο τους έκαναν σε μια παραλία την ημέρα της Πρωτομαγιάς και ο ηθοποιός ευχήθηκε σε όλους «Καλό Καλοκαίρι».


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Partsalakis (@giorgos_partsalakis_official) on May 1, 2020 at 7:28am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!